Scroll to top
da no sv

For arkitekter


Som arkitekt kan du altid få hjælp til at få integreret den helt rigtige løsning i dit projekt. Vi stiller omfattende tegningsmateriale til rådighed på alle vores produkter, så du kan komme sikkert i mål, når du designer løsninger for dine kunder. Har du brug for hjælp, så står vores projektteam til enhver tid til rådighed.

Vores proffesionelle team og forhandlere hjælper dig videre ved projektering og muligheder, ønsker du hjælp til dette tryk her

Bolig
Indretning

Indretning

for private

Større entrepriseløsninger kræver et gennemtænkt design fra de allertidligste faser i projektudviklingen. Gå på inspirationstur i tidligere cases, og tag kontakt til Vento Nordics projektteam for yderligere hjælp.

Byggeri
Erhvervsprojekter

Erhvervsprojekter

for virksomheder

Er der tale om hoteller, restauranter, kontorer eller andre lignende projekter, skaber Vento også den optimale stemning hertil. Dyk ned i tidligere cases og tag kontakt til Ventos Nordics projektteam for at få hjælp og vejledning.

Gode råd
Gode råd

Gode råd

fra os til dig

Der er mange tekniske og lovgivningsmæssige detaljer, når du arbejder med at integrere vores produkter i dit projekt. Kontakt Vento Nordics projektteam allerede i dag og få gavn af mange års erfaring og ekspertise, så du kan danne dig et hurtigt overblik.