Inspiration til Gaspejse

Udviklingen i teknologien har taget gaspejsen til nye højder, så du nu, gennem tilslutning til enten naturgas eller flaskegas, kan få en pejs i hjemmet uden tilslutning til en skorsten,  men blot almindeligt aftræk.

Bliv inspireret omkring mulighederne ved gaspejse. En gaspejs er ikke bare en gaspejs. De er up-to-date med teknologien og tillader brug af en masse smarte systemer. Her vises nogle af systemerne ved en moderne gaspejs.

ClearView

Bioethanol pejse fra Vento

CLEAR VIEW

Undgå refleksioner i glasset

Størstedelen af vores DRÜ gaspejse fås med mulighed for CV glas, som fjerner refleksioner på glasset. Således at man får et frit indsyn til pejsen.

Her ses forskellen på en pejs med standard glas og en pejs med CV glas.

Der sidder en tynd film på glasset, som hjælper med at fjerne refleksioner på glasset. CV glas skal rengøres med glasrens fra Drü, da der ellers er risiko for at filmen kan tage skade.

Clear View glas er særdeles velegnet til pejse hvor der er en baggrund. Så som front pejse eller hjørnepejse.

CV glas dru Vento

EcoWave

Bioethanol pejse fra Vento

ECO WAVE

Tag kontrol over flammerne

Med DRÜ’s Eco Wave system, reduceres gasforbruget med op til 50%. Da systemet sørger for at gassen bliver tilført i efter behov, for at opretholde det flotte flammebillede samt den ønskede temperatur.

EcoGlow

Fordele ved biopejse

ECO GLOW

LED Glødebund

Vil du bevare følelsen af pejsehygge, uden at der kommer varme fra gaspejsen?

Så er Eco Glow LED Glødebund løsningen til dig!

Eco Glow viser en virkelighedstro effekt af glødebund. LED glødebunden betjenes uafhængigt af flammerne, via app, tablet eller fjernbetjening.

Kontakt os og få hjælp

Dynamic

Fordele ved biopejse

DYNAMIC FLAME BURNER

Giver realistiske flammer

Dynamic Flame Burner giver det mest autentiske flammebillede, der nogensinde er fremstillet af DRÜ.

Dette opnås ved at indsætte en sekundær brænder inde i det keramiske brænde, hvilket giver endnu smukkere, højere og mere dynamiske flammer. Dynamic Flame Burner fås typisk i vores Drü Maestro pejse.

Dermed bliver gaspejsen så naturlig som muligt.

Kontakt os og få hjælp

Vario

Fordele ved biopejse

VARIO BURNER

Giver dybde og bredde til flammerne

For at give en naturlig oplevelse af flammerne, spreder Vario Burner flammen så den spreder sig over en større overflade. Dermed får flammerne en større bredde og dybde.

Vario burner teknologien fås bl.a. til vores Metro og Lugo gaspejse.

Kontakt os og få hjælp

Top6

Vento nordic lovgivning

VENTO NORDIC

favoritter

Vi drømmer om at levere Flawless Flames til skandinaviske hjem, restauranter, konferencecentre, hoteller, og hvor end du kunne tænke dig følelsen af den omfavnende, lune ild. Her er et udvalg af vores favoritløsninger, som vi har skabt sammen med vores leverandører og kunder.

Se vores udvalg af gaspejse eller Find din forhandler