• Diameter
  Indretningsmuligheder
  Brand

 • Hybridpejse

  3D Elpejs med vanddamp

  Har du nogensinde set vand der brænder?

  Man tror ikke sine egne øjne, når man første gang ser vores 3D hybridpejs. Det er utroligt: Flammerne er kolde, men ser helt ægte ud! Man kan endda justere deres hastighed, højde og farve. De består af meget fine vanddråber oplyst af LED lys. Da flammerne er kolde, kan man roligt røre ved dem og køre fingrene igennem.

  Hybridpejsen betjenes let via fjernbetjening eller smartphone (Prestige modellerne) for at skabe farverige flammer som rød, blå, grøn og mere.

  Disse miljøvenlige flammer er magiske og producerer ingen fugt eller kondens!

 • Diameter
  Indretningsmuligheder
  Brand

 • Viser alle 2 resultater

  Hybridpejse med mange anvendelsesmuligheder

  Hvis du elsker pejsehygge, men ikke behøver varmen, eller ikke har mulighed for en traditionel pejs hvor du bor, så er hybridpejsen et rigtig godt valg. Hybridpejsen er også særdeles anvendelig som dekoration og hyggespredende element i hoteller, konferencecentre, restauranter, barer og forretninger – i det hele taget rum, hvor man ønsker at sprede hygge og forbedre gæsters velbefindende og opnå den gode stemning, der er ved ild.

  Hvilken hybridpejs skal jeg vælge?

  Vi forhandler nogle af markedets bedste hybridpejse til indbygning. Vi tilbyder 2 forskellige pejsemodeller til indbygning, nemlig AFIRE ADVANCE og AFIRE PRESTIGE.

  AFIRE ADVANCE:

  • Flotte naturtro, orange flammer

  AFIRE PRESTIGE:

  • Flotte naturtro, orange flammer
  • Farven på flammer kan ændres til eksempelvis blå, rød eller grøn
  • Bedste flammebillede pga. 2 rækker forskelligfarvede LED-lys i et utal af kombinationsmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.
  • Kan styres vha. fjernbetjening eller app

  Hvad er en hybridpejs / el vanddamp pejs?

  En hybridpejs drives af vand og el. Hybridpejsens flammer fremstår meget autentiske, idet flammerne har den helt rigtige farve, fremkommer i varierende højde og danner ”røg” – dog af den lugtfrie slags, da den er dannet vha. vand. Derved slipper du også for dårligt indeklima og kondens. En skorsten eller andet aftræk er det derfor ikke nødvendigt at installere. Da pejsens flammer er kolde, er den dog ikke egnet som decideret varmekilde.

  Kort sagt: Der findes forskellige løsninger, hvis du gerne vil have en pejs eller brændeovn, men ikke har en skorsten – eller ønsker at etablere en – og ikke behøver varmen fra ildstedet.

  Hvordan fungerer vore AFIRE hybridpejse?

  En enestående blanding af tre elementer / faktorer:

  • ultrafin vanddamp
  • lyset fra farvede LED’er og
  • skabelsen af forskellige lufttryk

  Gør det muligt at opnå ægte farvede flammer med utrolig realisme. Vha. en “transducer” (eller tågefremstiller) fremstiller ultralydene mekaniske bølger, der vil vibrere vandet og forvandle det til ultrafin vanddamp. Denne vanddamp drives på flere måder uden brug af konvektionsvarme (AFIRE patenter) ind i specielt tilpassede kanaler. Den spredes derefter ud i den omgivende luft og belyses af forskellige slags lysdioder (AFIRE-patenter). Det skal tilføjes, at ultrafin vanddamp (kun et par mikrometer) straks absorberes af den omgivende luft. Vanddampen kondenserer ikke og producerer ikke fugt på tilstødende vægge. Dette kaldes ofte tør vanddamp. Dette tekniske system producerer kolde flammer, der er så realistiske, at det er næsten umuligt at skelne dem fra traditionelle flammer!

  Med bakteriedræbende UVC-lys

  Alle vore hybridpejse er udstyret med UVC-lamper, der beskytter og desinficerer vores luft- og vandtanke, samt den producerede vanddamp (patenteret). Ultraviolet C (UVC)-stråling inaktiverer og dræber vira, bakterier, sporer, mikroorganismer og patogener, mens enheden er i brug. UVC-lamperne er installeret i luft- og vandtankene og er derfor ikke synlige med det blotte øje. Vi kan virkelig tale om en 3D ren vanddamp pejs, der fjerner op til 99,99% af farlige bakterier.

  Kan man brænde sig på en hybridpejs / el vanddamp pejs?

  Da disse pejse ingen varme afgiver, er de særdeles praktiske i forhold til små børn. Man brænder sig ikke på flammerne, så børn kan roligt røre ved dem og lege i nærheden af pejsen. Dermed er der ikke behov for gitter omkring hybridpejsen. Falder du i søvn på sofaen i flammernes skær, er der heller ingen brandfare.

  Hvordan monterer man en hybridpejs?

  Pejsen kræver ingen autoriseret installation, så du må gerne selv montere den. Den tilsluttes via stikkontakt.

  Aftræksfri

  Da en hybridpejs ikke skaber kondensvand, er den aftræksfri – og dermed særdeles let og billig at montere.

  Pejsen har heller ingen ventilationsrist.

  Betjening via smartphone eller fjernbetjening ved vore AFIRE PRESTIGE modeller.

  Bruger kun vand

  Tanken i pejsen fyldes med postevand, og dermed er der ingen grund til at købe brændstof. Tankens størrelse varierer i størrelse fra 2-6 liter og brændetiden er ca. 20 timer per tankfuld.

  Her kan man virkelig tale om minimale driftsomkostninger.

  Sikkerheden i top

  Da hybridpejsen danner kolde vanddamp flammer, brænder man sig ikke. Heller ingen brændende gas.

  Produkterne overholder derudover alle sikkerhedsstandarder: CE (Europa), FCC (USA), IC (Canada).

  Hvad er fordelene ved en hybridpejs?

  Hvad er fordelene ved denne pejsetype frem for vore andre pejsetyper? Se nedenfor.

  100% sikkerhed

  Ved denne type pejs, hvor der er tale om kolde flammer, opnår du meget stor sikkerhed.

  Det er den foretrukne pejs til hoteller, restauranter, konferencecentre, virksomheder osv., der modtager offentligheden. I bygninger, der ikke tillader varme flammer i deres sikkerhedsbestemmelser, vil den også være særdeles velegnet. Men det er også den ideelle pejs for familier med børn, der ikke ønsker at tage nogen risiko med ild.

  Moderne højteknologisk hybridpejs med minimal vedligeholdelse

  Installation/montering, drift og vedligehold af 3D-indsatsen er meget enkel.

  Når vi kalder den en moderne pejs, tænker vi først og fremmest på den smarte betjening via fjernbetjening og app, brug af særdeles miljøvenligt brændstof, nemlig postevand, og det, at man slipper for skadelige emissioner til vores miljø.

  Miljøvenlig og bæredygtig hybridpejs der ikke påvirker indeklimaet

  Her kan man virkelig tale om en meget miljøvenlig pejs:

  • Bruger kun postevand
  • Producerer ikke skadelige forbrændingsgasser
  • Afgiver ingen ubehagelige lugte relateret til forbrænding, kulilte eller andre forurenende forbrændingsrester
  • Vanddampen har også en let fugtende effekt, der giver en mere behagelig vejrtrækning, når lokaler bliver for tørre af opvarmningen

  Økonomisk pejs

  Anskaffelsesprisen på en hybridpejs er sammenlignelig med traditionelle pejse, hvorimod driftsomkostningerne i form af el og vand er meget små.

  Læs mere om vore hybridpejse her

  Læs mere om vore elpejse uden vanddamp her